Първоначално публикувано от Yureti
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеТака е и при мен - гледам отражението в предния или в някоя стена и щракам. А единия е по-ярък от другия само за няколко секунди докато загрее.
ама първо имам некои други дертове да оправям по МПС-то и тогава просто ще взема нов комплект...AR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщениеда де ... ама не е редно да е така май...
ама първо имам некои други дертове да оправям по МПС-то и тогава просто ще взема нов комплект...Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЗащо просто не си вземеш нова крушка?AR 155 2.0 16V Never Forget You
AR 166 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщениене е ли по-доре да са две еднакви ?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщениеда де ... ама не е редно да е така май...
ама първо имам некои други дертове да оправям по МПС-то и тогава просто ще взема нов комплект...Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЗащо просто не си вземеш нова крушка?Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщениене е ли по-доре да са две еднакви ?
По-добре някой жичкаджия да види за какво става въпрос. На мен не ми е останало време да се занимавам, но някой ден ще я закарам да я видят.
Веднъж ме спряха ченгелите, че не ми работел фара. Обедно време, посред бял ден, нямаше как да разбера, че единия не свети. В първия момент даже не се сетих за какво ме спират, но оня вика "като не са ти наред фаровете, защо караш и през деня с тях, че да те хванем?". Докато ми разглеждаше документите обаче, аз си щракнах копчето, фарът светна и му викам: "Как да не работят бе, всичко си е наред". Оня погледна, чуди се, чеса се и накрая вика: "Абе сигурно нещо сме се объркали щото е светло"
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение"Как да не работят бе, всичко си е наред". Оня погледна, чуди се, чеса се и накрая вика: "Абе сигурно нещо сме се объркали щото е светло"тва ми хареса много !!!
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАбе вие сменихте цялата кола бе
По-добре някой жичкаджия да види за какво става въпрос. На мен не ми е останало време да се занимавам, но някой ден ще я закарам да я видят.
Веднъж ме спряха ченгелите, че не ми работел фара. Обедно време, посред бял ден, нямаше как да разбера, че единия не свети. В първия момент даже не се сетих за какво ме спират, но оня вика "като не са ти наред фаровете, защо караш и през деня с тях, че да те хванем?". Докато ми разглеждаше документите обаче, аз си щракнах копчето, фарът светна и му викам: "Как да не работят бе, всичко си е наред". Оня погледна, чуди се, чеса се и накрая вика: "Абе сигурно нещо сме се объркали щото е светло"
Емо как изкара стъклото на фара?Аз не успях очеква се.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеНа мен едни така ми свалиха стъклото на фара, че .................Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
EMo0o "фърли" един поглед на темата)
И аз чакам инфо за софийското никелиранеsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Значии имах малко забавяне , сега точно ще ходя да ги взимамДо довечера ще пусна снимки и обяснение
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
До 2-3 дни ще ги сглобя сигурно и се очаква после монтаж като имам времеAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеЗначии имах малко забавяне , сега точно ще ходя да ги взимамДо довечера ще пусна снимки и обяснение
...
Comment
Comment