Известие

Collapse
No announcement yet.

Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение
    на мен едното "око" понякога не ще да се включи...
    като "цъкна" веднъж-дваш светва, ама пак не са еднакви двата... единия е по-ярък от другия...
    туй на смяна мяза ...
    а ?
    Така е и при мен - гледам отражението в предния или в някоя стена и щракам. А единия е по-ярък от другия само за няколко секунди докато загрее.
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
      Така е и при мен - гледам отражението в предния или в някоя стена и щракам. А единия е по-ярък от другия само за няколко секунди докато загрее.
      да де ... ама не е редно да е така май...
      ама първо имам некои други дертове да оправям по МПС-то и тогава просто ще взема нов комплект...
      AR 155 2.0 16V Never Forget You
      AR 166 2.4 JTD

Comment

ама първо имам некои други дертове да оправям по МПС-то и тогава просто ще взема нов комплект...
        Защо просто не си вземеш нова крушка?
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
          не е ли по-доре да са две еднакви ?
          AR 155 2.0 16V Never Forget You
          AR 166 2.4 JTD

Comment

Ами попринцип е най-добре , ако са ти още в гаранция да си вземеш от там крушка или поне да си я купиш там откъдето си си купил ксенона - най-голяма е вероятността да няма разлика

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
              Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение
              Абе вие сменихте цялата кола бе

По-добре някой жичкаджия да види за какво става въпрос. На мен не ми е останало време да се занимавам, но някой ден ще я закарам да я видят.

Веднъж ме спряха ченгелите, че не ми работел фара. Обедно време, посред бял ден, нямаше как да разбера, че единия не свети. В първия момент даже не се сетих за какво ме спират, но оня вика "като не са ти наред фаровете, защо караш и през деня с тях, че да те хванем?". Докато ми разглеждаше документите обаче, аз си щракнах копчето, фарът светна и му викам: "Как да не работят бе, всичко си е наред". Оня погледна, чуди се, чеса се и накрая вика: "Абе сигурно нещо сме се объркали щото е светло"
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

"Как да не работят бе, всичко си е наред". Оня погледна, чуди се, чеса се и накрая вика: "Абе сигурно нещо сме се объркали щото е светло"
                Хахахахаххааахах тва ми хареса много !!!
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Абе вие сменихте цялата кола бе

По-добре някой жичкаджия да види за какво става въпрос. На мен не ми е останало време да се занимавам, но някой ден ще я закарам да я видят.

Веднъж ме спряха ченгелите, че не ми работел фара. Обедно време, посред бял ден, нямаше как да разбера, че единия не свети. В първия момент даже не се сетих за какво ме спират, но оня вика "като не са ти наред фаровете, защо караш и през деня с тях, че да те хванем?". Докато ми разглеждаше документите обаче, аз си щракнах копчето, фарът светна и му викам: "Как да не работят бе, всичко си е наред". Оня погледна, чуди се, чеса се и накрая вика: "Абе сигурно нещо сме се объркали щото е светло"
                  На мен ми прави десния така.Спряха и мен по този начи самоче ме нявряха зад една кола и гледам десния не е светнал щракнах копчето.След огледа на кетапите ченгето ме светва защо ме е спрял и уви в грешка е!
                  Емо как изкара стъклото на фара?Аз не успях очеква се.
                  Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
                  Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

• На мен едни така ми свалиха стъклото на фара, че .................
                    AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

• Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщение
                      На мен едни така ми свалиха стъклото на фара, че .................
                      Izvinqvam se purvo za latinicata - moite dobre stanaha , kato za purvi put
                      Attached Files

Comment

• Емо монтира ли фаровете вече ? и кажи къде ги никелират рефлекторите в София де...,не бъди толкова потаен .Кви парички искат и добре ли се получава.Мерси баце
                        alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

• EMo0o "фърли" един поглед на темата )
                          И аз чакам инфо за софийското никелиране
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Значии имах малко забавяне , сега точно ще ходя да ги взимам До довечера ще пусна снимки и обяснение

---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

До 2-3 дни ще ги сглобя сигурно и се очаква после монтаж като имам време

Comment

• Мен повече ме интересува цената
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                                Значии имах малко забавяне , сега точно ще ходя да ги взимам До довечера ще пусна снимки и обяснение ...
                                Кажи къде ги правят.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X